Detinem aparatura de TOP -ultima generatie !!! CAM- 105W

1. Depistare microfoane si camere ascunse:

Pentru a afla informatii valoroase ce fac parte din strategiile dumneavoastra firmele concurente sau alte persoane pot recurge la interceptarea convorbirilor, cu complicitatea propriilor angajati sau a membrilor familiei ori fara ajutorul nimanui. Acest lucru se poate realiza prin montare de microfoane ascunse sau camere video cu microfon, cu transmisie prin fir sau fara fir, prin unde radio precum wirless, infrarosu, sau GSM. Informatii mai pot fi transmise prin unde radio pe frecvente de tip AM, FM, FM wide, Fm narrow, SC, SSB/CW sau chiar prin intermediul retelei de transport al energiei electrice.

Echipele de detectivi actioneaza la cerere si verifica existenta unor dispozitive de interceptare montate ilegal intr-un spatiu al clientului. Cererea de protejare impotriva scurgerii de informatii se face conform legii 329/2003, iar echipele opereaza aproape instant.

Detectarea microfoanelor spion este facuta cu cele mai performante aparate de pe piata. Depistarea eventualelor aparate de interceptare reprezinta o operatiune care necesita experienta si foarte multe dotari.

Dispozitivele de interceptare pot avea autonomie limitata sau pot fi montate in locuri in care sunt alimentate cu energie electrica, in locuri precum masina, prize electrice pentru alimentare sau priza pentru telefon fix, lustre, intrerupatoare, contoare, in pereti sau traseul instalatiei electrice, etc.

Cele cu autonomie limitata pot fi montate temporar in masina, aerisiri, parchet sau chiar pereti, disimulate in obiecte de mobilier ori decorative sau in obiecte folosite zilnic de dumneavoastra.

Numai o firma de detectivi particulari poate realiza in timp util o depistare in mod profesionist de microfoane ascunse si camere video spion.Tehnica folosita de firma noastra de detectivi particulari ne permite o detectare a locului in care sunt ascunse microfoane, camere video sau GPS -uri fara a fi nevoie de cautari distructive si consumatoare de timp.

Aparatele folosite sunt mobile si ne permite o depistare a tuturor tipurilor de microfoane sau camere video ascunse care transmit informatiile prin fir sau unde radio.

Pachetul include:

-detectarea frecventelor radio pe care pot emite microfoane;

-detectarea frecventelor radio pe care pot emite camere wirless;

-depistarea emisiilor laser care transmit date;

-depistareaa emisiilor bluetooth;

-detectarea transmisiilor de date existente pe firele de innalta tensiune prezente in locatie;

-depistarea existentei de fire mascate in corpuri de mobilier sau pereti care sa transporte informatii primite de la un mijloc de interceptare ilegal;

-verificarea tuturor tipurilor de microfoane care pot fi amplasate in telefoanele fixe.

Efectuam investigatii de depistare a microfoanelor si camerelor video disimulate, care pot afecta imaginea firmei si a propriei persoane, in birouri, sali de conferinta, locuinta si automobile,dupa cum urmeaza:

localizarea camerelor wireless (camere camuflate si mini camere cu transmisie radio) atit active cit si deconectate;

localizarea microfoanelor wireless de spionaj analogice si digitale functionale ;

localizarea microfoanelor GSM ascunse, camerelor 3g spion, altor transmitatoare cu modul de transmitere GSM (functionale sau in standby);

identificarea dispozitivelor de supraveghere ascunsa prin GPS a vehiculelor.

identificarea conectărilor ascunse a telefoanelor mobile prin program spion, transmiterea ascunsa de SMS, MMS şi transmisiuni de date;

Solutiile noastre va ajuta sa identificati rapid si eficient terminalele care va spioneaza indiferent de tipul acestora.

2.Depistare dispozitive GPS:

GPS tracker-ul – este un dispozitiv care foloseste o tehnologie moderna de urmarire si care utilizeaza urmarirea GPS, LBS sau WIFI pentru monitorizarea in timp real a traseului de deplasare a autoturismului pe care dispozitivul in cauza este montat.Cele mai utilizate dispozitive gps de urmarire sunt cele care functioneaza cu cartela sim incorporata.Aceste dispozitive pot avea autonomie limitata, datorita bateriei reincarcabile de care dispun sau se pot alimenta direct la circuitul electric al masinii, avand practic o autonomie nelimitata.

Depistarea acestora se face cu aparatura profesionala performanta, capabila se detecteze semnalele GSM emise sau receptionate de catre GSM tracker.

3.Servicii de bruiaj semnal GSM si a discutiilor private purtate:

In scopul protejarii discutiilor private purtate de catre clientii persoane fizice sau juridice, folosim o gama larga de aparate profesionale care permit bruierea semnalului GSM in spatiul in care au loc discutiile respective cat si emiterea unui tip de zgomot, asemanator multor voci suprapuse, care, in majoritatea cazurilor s-a dovedit a fi mult mai eficient in comparatie cu zgomotul alb. Zgomotul a fost “compilat” folosind conversatiile reale ale omului si este similar cu zgomotul de “multime” din locuri publice aglomerate. Acest tip de zgomot este cel mai eficient atunci cand se creeaza interferente cu aparate de inregistrat, cum ar fi reportofoane sau microfoane de ascultat, mai ales atunci cand dimensiunea dispozitivului de protectie este critica.Dispozitivul este portabil, compact, de dimensiunea unui pachet de tigari, care poate fi usor de transportat intr-un buzunar sau o geanta mica. A fost special conceput pentru situatii unde siguranta conversatiilor este extrem de importanta pe de-o parte, iar pe de alta parte, generatorul de zgomot trebuie sa fie cat mai mic posibil, pentru a permite transportul facil.

De asemenea , folosim si aparatura generatoare de zgomot alb, care este transmis pe suprafete cu ajutorul transducerelor si a boxelor din unitatea noastra. Numarul de boxe si transducere este dependent de configuratia camerei. Datorita transducerelor, nivelul de protectie al generatorului este mult mai mare fata de alte generatoare care folosesc doar difuzoare. Transducere trec cea mai mare parte a zgomotului generat in constructia dorita, sub forma de vibratii, in timp ce produce mai putine interferente sonore. Desi poate fi auzit un usor zgomot alb in interiorul zonei protejate, nu va fi nevoie ca participantii sa ridice vocea pentru a comunica. Scurgerile de vibratii acustice, sunt posibile datorita capacitatii undelor sonore de a patrunde in pereti, ferestre sau alte structuri. Prin unele materiale, sunetul se deplaseaza chiar mai bine decat prin aer. De exemplu, apa este un mare conductor de sunet si, un sistem de incalzire (de ex. instalatie de incalzire), poate fi utilizat cu usurinta pentru a asculta conversatiile altore. Acest lucru se intampla in principiu, la stetoscoapele electronice. Ele culeg vibratiile cauzate sunetul conversatiilor, de pe pereti, ferestre, alte structuri si, le transforma apoi in sunet. Aceste dispozitive de ascultat pot fi instalate, nu doar in spatiile adiacente, ci si pe un numar de etaje sau camere, care sunt cumva conectate la zona tinta – prin cavitatea comuna sau constructie (de ex. sistemul de ventilatie).

Aparatura folosita de catre noi poate “bloca” metodele de mai sus, acest lucru fiind realizat cu ajutorul unor transducerelor speciale, astfel incat doar o parte nesemnificativa a zgomotului produs va fi lasat in aer, in timp ce, cea mai mare parte va fi “injectata” in constructie sub forma de vibratii. Cu ajutorul suportului, transducerele pot fi montate pe aproape toate tipurile de suprafete.