Detectivi specializati filaj

Detectivi specializati filaj

Pe piata firmelor de detectivi specializati in filaj din tara noastra se observa o concurenta acerba care se concretizeaza mai ales pe internet, prin campanii adwords cat mai bine puse la punct si cu bugete cat mai mari, pentru a se putea atinge primele pozitii in Google. Astfel, la o simpla cautare pe internet, dupa cuvantul „detectiv” se obtin un numar impresionant de rezultate, zeci si chiar sute de firme disputandu-si suprematia in a aparea pe primele pozitii. In „plasa” firmelor care reusesc sa apara in fata si care dispun de bugete puternice dar, in cele mai multe cazuri, de personal cu experienta profesionala scazuta, cad persoanele interesate de serviciile unui detectiv particular cu experienta.

Detectivi specializati filaj

Insa, cabinetele individuale de detectivi sau firmele mai mici de investigatii, dar care au personal format din foste cadre militare din structuri ale SRI , MI sau SPP, nu dipun de bugete suficiente pentru a se lupta cu companii puternice, cu un brand deja consacrat, mai ales pe piata serviciilor de paza si securitate, care au inceput sa isi infiinteze si departamente de detectivi specializati in filaj.

Detectivi specializati filaj

Sa nu uitma faptul ca, pentru a ajunge detectivi specializati in filaj , nu trebuie sa ai neaparat experienta militara, sa ai un background solid intr-o institutie a statului care are legatura cu siguranta nationala, ci este suficient sa devii absolvent al unii curs de cateva luni de zile, organizat de catre firmele particulare de detectivi. De cele mai multe ori serviciile oferite sunt lipsite de profesionalism, dat fiind faptul ca sunt oferite de detectivi „proaspeti”, care nu au experianta profesionala, fler, tenacitate, rigurozitate militara, calitati caracteristice fostelor cadre militare in rezerva iar de cele mai multe ori preturile cerute pentru aceste servicii sunt pe masura si cu mult mai mari decat la detectivii „veterani”. Detectivi specializati filaj.

Detectivi specializati filaj

Pe aceata piata a serviciilor oferite de companiile de detectivi si-a facut simtita prezenta si compania „INVESTYGATOR”, care este specializata in activitati de obtinere de informatii, supraveghere operativa si investigatii informative, adaptate dupa specificul fiecarui caz in parte, activitate care se realizeaza cu respectarea stricta a prevederilor legale in materie.

Detectivi specializati filaj
Firma de detectivi particulari mentionata este manageriata de un ofiter superior in rezerva, fost ofiter operativ intr-un serviciu secret din tara noastra, cu o bogata experienta in activitatea informativ-operativa, avand o vechime in activitatea specifica de informatii de aproximativ 20 de ani. Detectivi specializati filaj.
Personalul companiei este format din fosti ofiteri superiori din serviciile secrete, specializati pe diferite profile de activitate, a caror experienta anterioara in munca de informatii certifica profesionalismul, calitatea si valoarea actuala a serviciilor prestate.

Detectivi specializati filaj
Totodata, prin departamentul tehnic aferent, se ofera consultanta gratuita in securizarea locuintei dumneavoastra sau a spatiilor detinute de firma dvs., inclusiv prin instalarea de aparatura de supraveghere foto-video si control acces. Se ofera consultanta si pentru prevenirea scurgerilor de informatii cat si pentru depistarea eventualelor furturi, de orice natura ar fi ele din interiorul firmei dvs.

Detectivi specializati filaj

Ca si servicii premium oferite de compania DETECTIVIEFTIN, maintim aici de efectuarea de teste de loialitate asupra angajatilor, infiltrari, alte tipuri de combinatii informative cat si activitati specifice de punctare, studiere si verificare de candidati pentru posturi cheie din firma dvs,. inclusiv a celor din cadrul unor companii concurente.

Detectivi specializati filaj
Atunci cand apelati la serviciile companiei DETECTIVIEFTIN apelati la adevarati profesionisti ai serviciilor secrete, care vor da dovada de tact si discretie in rezolvarea operativa a cazului dumneavoastra. Detectivi specializati filaj.
Detalii despre compania DETECTIVIEFTIN gasiti la adresa de web www.detectivieftin.ro iar ca adresa de mail avem contact@detectivieftin.ro.
Telefonul functional 24 de ore din 24 este 0767.563.705.

Detectivi specializati filaj