Detectivi particulari tarife

În România, există peste 2000 de detectivi particulari care, pentru o sumă frumușică, vânează soți infideli, filează parteneri de afaceri neserioși, depistează scurgerile de informații ori trădătorul din interiorul unei companii. De multe ori, descoperă persoana sau valoarea lipsă cu mult înaintea poliției, iar probele lor sunt acceptate ca dovezi la tribunal. Detectivi particulari tarife.

Pe DN1, în drum spre Valea Prahovei, un mic indicator amplasat pe la km 80 îţi face semne spre un popas neaşteptat: Pensiunea „Agatha Christie”, unde eşti invitat să vizitezi şcoala de detectivi particulari cu acelaşi nume. Detectivi particulari tarife. Cursurile teoretice şi practice durează trei luni, timp necesar pentru a primi informaţiile esențiale şi certificatul de absolvire, unul din documentele pe baza căruia se face atestarea în activitatea de detectiv particular (conform prevederilor Legii nr.329/2003 şi ale OG 1666/2004). Detectivi particulari tarife

Detectivi particulari tarife
Alături de alte şcoli postliceale de acelaşi tip, Şcoala de Detectivi Particulari „Agatha Christie” deschide o uşă către lumea misterioasă a urmaşilor lui Sherlock Holmes. Detectivi particulari tarife. Cei mai mulţi dintre ei nu sunt însă educaţi de aceste instituţii de învăţământ, ci de Academia de Poliţie, de Facultatea de Drept, au făcut jurnalism de investigaţie, sunt foşti poliţişti sau foşti angajaţi SRI. Pe lângă atestate profesionale, cazier judiciar şi declaraţie notarială care să certifice că nu desfăşoară nici o activitate publică, un detectiv care vrea să pornească la drum în propria firmă trebuie să demonstreze că deţine un aparat foto şi un binoclu. „Ziar decupat în dreptul ochilor şi pălărie nu se mai cer”, comentează detectivul Mihai Belu de la Compania de Anchete şi Filaj.

Detectivi particulari tarife

Peste 2.000 de detectivi particulari activează în România. Fie că este vorba de soţi infideli, parteneri neserioşi de afaceri, scurgeri de date, valori dispărute sau trădătorul din interiorul unei companii, aceşti detectivi sunt una dintre cele mai bune soluţii pentru a obţine informaţiile dorite.Detectivi particulari tarife
Detectivi particulari tarife
Discreţi şi eficienţi, detectivii particulari pot fi cu mult mai rapizi decât poiţie, iar probele obţinute de ei sun acceptate ca dovezi la tribunal.
Detectivi particulari tarife
Deşi există şcoli de pregătire pentru această activitate, cei mai mulţi dintre ei nu sunt însă educaţi de aceste instituţii de învăţământ, ci de Academia de Poliţie, de Facultatea de Drept, au făcut jurnalism de investigaţie, sunt foşti poliţişti sau foşti angajaţi SRI.

Sursa: incomemagazine.ro

Detectivi particulari tarife