Detectiv particular

 

Activitatea de supraveghere informativ-operativa (filajul), realizata de orice detectiv particular sau firma de detectivi particulari, implica folosirea de personal calificat, format de regula din ofiteri in rezerva specializati pe acest tip de activitate, proveniti din cadrul SRI, SPP sau MI  cât și o dotare logistica de top, ce presupune autoturisme de viteza si aparatura high-tech, pentru ca operatiunile să se desfasoare ultra-rapid si sa aiba un succes garantat. Mentionam, faptul ca un echipaj de supraveghere operativa este format din minim doi detectivi particulari. În funcție de complexitatea cazurilor, se pot folosi mai multe echipaje si, implicit, mai mulți detectivi. Tocmai din motivele enumerate mai sus, un detectiv particular sau o firma de detectivi particulari nu pot stabili cu exactitate un tarif fix pentru acest gen de activitate, pentru ca, in functie de specificul fiecarui caz in parte, de aparatura si autoturismele implicate, a numarului de detectivi particulari folositi, se poate trage linie doar la final si doar atunci se pot estima cu exactitate costurile.Detectiv particular.

Astfel ca, la incheierea unui contract de servicii intre detectivul particular si client se va percepe un avans, reprezentand cam 30-40 din costul total estimat al lucrarii, i se va explica clientului cam care ar fi costurile aproximative si faptul ca acestea pot varia iar doar la finalizarea actiunii, se va sti cu exacitate ce suma trebuie platita. Detectiv particular.

Detectiv Particular Bucuresti- Sector 4

Mare atentie insa la faptul ca tarifele foarte mici oferite de multe firme de detectivi particulari, nu presupun in acelasi timp si furnizarea unui raport final de calitate sau utilizarea de detectivi profesionisti si de aparatura performanta. Cam toate firmele de detectivi particulari de pe piata se folosesc de lacunele legislative si utilizeaza detectivi particulari amatori, slab pregatiti care sunt formati  in maxim 3 luni la o „asa-zisa” scoala de detectivi particulari. Detectiv particular. Acestia nu dispun de experienta si pregatire  in domeniul militar, conditii absolut necesare in aceasta profesie, fiind platiti cu ora sau pe actiune, la preturi mai mult decat derizorii. Din acest motiv si calitatea serviciilor pe care aceste firme le ofera va fi una indoielnica iar informatiile furnizate clientului vor fi slabe din punct de vedere calitativ. Detectiv particular.

Pe Investygator.ro gasiti detectivi particulari ieftini la cele mai mici preturi de pe piata!

investygator.ro-8Printre firmele de detectivi particulari care dispun de personal profesionist, format din cadre in rezerva provenite din serviciile secrete care, trecand in rezerva, au ales sa profeseze in meseria de detectiv particular, se numara si firma INVESTYGATOR.

Firma INVESTYGATOR este specializata in activitati de culegere de date si informatii, efectuarea de investigatii informative si activitati de supraveghere operativa. Detectiv particular. Pentru clientii persoane fizice serviciile oferite tin de domeniul urmaririi sotilor infideli, persoane disparute de acasa, verificarea si filarea unor persoane, verificarea arborelui genealogic etc. Detectiv particular.

Pentru persoanele juridice, gama de servicii oferite este mult mai larga, incluzand aici investigarea si filarea partenerilor de afaceri sau a firmelor concurente, testarea loialitatii angajatilor, infiltrarea in companii concurente si recrutarea personalului de top, „deparazitarea ambientala” a spatiilor vizate de aparatura de spionaj, in special de camere si microfoane spion. Date suplimentare cu privire la gama de servicii oferite de compania INVESTYGATOR gasiti la adresa de web www.investygator.ro iar ca modalitate de contact puteti folosi adresa de mail  contact@investygator.ro.

Telefonul companiei INVESTYGATOR, disponibil non-stop, este 0767.563.705.

Detectiv particular