Detectiv particular Sector 6

Detectiv particular Sector 6

Colaboratorii nostri sunt detectivi privati cu experienta din diverse domenii de activitate inclusiv din domeniile care se ocupa cu aplicarea legii. In situatia in care cazul o impune, daca unele aspecte ale cazului tau vor implica obtinerea unor probe din afara ariei mele, avem legaturi stranse cu o retea larga de detectivi particulari parteneri. Detectiv particular Sector 6 Eforturile de a obtine o informatie specifica de interes pentru tine, uneori se bazeaza pe colaborarea cu diversi specialisti care activeaza in domenii variate. Detectiv particular Sector 6 Numarul investigatorilor privati angrenati intr-o misiune, depinde de circumstantle individuale ale cazului. In cazul in care este o misiune simpla, in care subiectul este urmarit de acasa pana la servici, un singur detectiv privat, maxim doi sunt adegvati.Detectiv particular Sector 6  Daca speta este ceva mai complicata, un numar de minim doi – trei detectivi poate fi justificat. Recomandam angajarea unui al treilea detectiv particular in cazul in care subiectul conduce agresiv, este o persoana suspicioasa de fel atenta la imprejurimi sau daca a mai fost supravegheata anterior.

Detectiv particular Sector 6

Informatiile specifice le vei furniza abia dupa ce vei semna contractul de prestari servicii. Nu furniza absolut nici un fel de informatie anterior semnarii contractului investigativ. In functie de specificul cazului, m-ar putea interesa cu precadere urmatoarele aspecte vis-a-vis de subiectul investigat :domiciliul actual, adresa locului de munca, programul de lucru, mijloacele de transport folosite, activitati extraprofesionale, ocupatia, temperament, numar de inmatriculare auto, o fotografie, prieteni cunoscuti, traseul obisnuit, locuri frecventate, locuri de intalnire, persoane suspectate ca ar intra in legatura directa cu obiectivul …sau date/informatii pe care le cunosti sau le intuiesti despre problema in cauza.

Pentru diferite probleme de investigatie, firma noastra va pune la dispozitie detectivi ieftini si buni. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa sunati la numarul de pe site.

Detectiv particular Sector 6