Detectiv particular ieftin Bucuresti

Detectiv particular ieftin Bucuresti

Profesia de detectiv particular, in special cea de detectiv particular din Bucuresti este una nu tocmai usoara. Dat fiind faptul ca firmele de profil au ajuns la cifra miilor si dispun de site-uri web unde isi fac publicitate sau pagini de Facebook, nu este tocmai usor, chiar si pentru un detectiv cu experienta, sa supravietuiasca pe acesta piata cu concurenta acerba si uneori nu tocmal loiala.

Detectiv particular ieftin Bucuresti

Spun „nu tocmai loiala”, pentru ca, in conditiile actuale, pe piata detectivilor particulari fac fata numai companiile de renume, in speta firmele de paza si protectie, care deja sunt cunoscute si si-au creat subdiviziuni speciale pentru munca de filaj si investigatii.

Detectiv particular ieftin Bucuresti

Cei in cauza dispun de bugete solide, tehnica performanta dar duc totusi lipsa de personal profesionist. Angajatii acestor companii sunt fosti subofiteri din politie sau MAN, care nu au dispus de cunostintele minime necesare deschiderii propriei afaceri, cu rezultate mediocre in cariera ale caror rezultate in munca de teren sunt de asemenea mediocre. Totusi, datorita bugetelor de reclama impresionante, cei mai multi clienti apeleaza la serviciile acestor firme.

Detectiv particular ieftin Bucuresti

 Adevarata tagma a detectivilor particulari, formata in general din ofiteri superiori in rezerva proveniti din serviciile informativ-operative ale SRI, MI sau SPP este o comunitate mult mai mica, care nu dispune de bugete impresionante pentru publicitate si care se bazeaza mai mult pe publicitatea „din gura in gura”, cum popular se mai spune, pentru a se promova.

Detectiv particular ieftin Bucuresti

Ceea ce ii diferentiaza de firmele mari de detectivi particulari este experienta si profesionalismul pur, care duc la rezolvarea garantata a cazurilor preluate, lucruri care nu poate fi suplinite nici prin publicitatea agresiva si nici prin numarul mai mare de angajati de care dispun companiile mari de securitate

Pe Detectivieftin.ro gasiti Detectiv particular ieftin Bucuresti la cele mai rezonabile preturi de pe piata!

Printre firmele de detectivi particulari ieftini Bucuresti care dispun de personal profesionist, format din cadre in rezerva provenite din serviciile secrete romanesti se numara si compania Detectivieftin.

Firma in cauza este coordonata de un ofiter superior in rezerva din SRI, care are o vechime in activitatea informativa de aproximativ 20 de ani. Compania este specializata in activitati de culegere de informatii, efectuare de investigatii informative specializate si activitati de supraveghere operativa.

Detectiv particular ieftin Bucuresti

Pentru clientii persoane fizice serviciile oferite tin de dimeniul investigatiilor matrimoniale, persoane disparute, verificarea si filarea unor persoane etc..

Detectivieftin.ro- Detectivi particulari ieftini Bucuresti

Pentru persoanele juridice, spectrul de servicii oferite este un pic mai larg, incluzand aici investigarea si filarea partenerilor de afaceri sau a celor din companiile concurente, testarea loialitatii unor angajati, infiltrarea si testarea angajatilor din propria firma, infiltrarea in companii concurente si recrutarea personalului de top, „deparazitarea” spatiilor vizate de aparatura de supraveghere si spionaj, in special de camere si microfoane spion.

Detectiv particular ieftin Bucuresti

Se ofera si consultanta in securizarea spatiilor detinute de persoanele fizice cat si in securizarea aparaturii electronice, in special a calculatoarelor folosite in activitatea curenta.

Detectiv particular ieftin Bucuresti

Date si informatii suplimentare referitoare la serviciile oferite de compania DETECTIVIEFTIN gasiti la adresa de web investygator iar ca modalitate de contact puteti folosi adresa de mail  contact@detectivieftin.ro.

Telefonul, functional 24 de ore din 24, este 0767.563.705. 

Detectiv particular ieftin Bucuresti